Cos de cumparaturi

Inchide

Cosul de cumparaturi este gol.

Intra in cont

Inchide

Despre Noi

Născut din pasiune pentru frumos

La toți ne plac lucrurile frumoase. Felicis s-a dedicat în a "share-ui" această pasiune cu voi și a vă oferi produse de calitate la prețuri atractive.

Încercăm să creem o experiență frumoasă de shopping și ne străduim să fim mai mult decât încă un magazin online.

Fie că ajutăm la construirea unor legături umane mai profunde prin intermediul felicitărilor, cadourilor și parfumurilor, fie că încurajăm creativitatea și inovația prin produsele și experiențele pe care le creem, facem acest lucru în slujba promisiunii mărcii noastre și cu convingerea că, atunci când îți pasă suficient, poți schimba lumea. 

Dorim să oferim momente speciale clienților noștri.

Despre Boles D'olor

Boles d'olor este o companie cu sediul în Barcelona, specializată în fabricarea de produse de parfumerie pentru casă. Înființată în 1977 de maestrul parfumier Eugeni Boix și de soția sa Helena Llebaria, aceștia au decis să își exprime creativitatea prin intermediul parfumurilor.

Boles d'Olor este un pionier în sectorul său. Încă de la începuturile sale, a câștigat cea mai înaltă reputație pentru dedicarea și pasiunea sa pentru parfumuri de înaltă calitate. De asemenea, face inovații continue în ceea ce privește aplicațiile revoluționare și decorative ale parfumului pentru casă, în special în aplicații de parfum pentru hârtie și țesături, rășini aromatice, difuzoare de parfum din trestie și multe alte produse de parfumare pentru casă

Boles d'olor este condusă în continuare de Eugeni Boix, maestru parfumier, împreună cu echipa sa experimentată de tehnicieni și designeri profesioniști, își concentrează eforturile pentru a crea parfumuri noi și cele mai seducătoare, folosind întotdeauna cele mai bune materii prime din lume și revitalizând vechile metode tradiționale de fabricație cu cele mai recente tehnologii pentru a asigura cea mai înaltă calitate a tuturor produselor lor.

Astăzi, la peste 40 de ani de la înființare, Boles d'Olor se găsește, inclusiv aici, în România, Felicis fiind distribuitor unic autorizat.