Cos de cumparaturi

Inchide

Cosul de cumparaturi este gol.

Intra in cont

Inchide

Despre Noi

Născut din pasiune pentru frumos

Tuturor ne plac lucrurile frumoase. Felicis s-a dedicat în a împărtăși această pasiune cu voi și a vă oferi produse de calitate, la prețuri atractive.

Încercăm să creăm o experiență de shopping frumoasă și ne străduim să fim mai mult decât un magazin online oarecare.

Fie că ajutăm la construirea unor legături umane mai profunde prin intermediul felicitărilor, cadourilor și parfumurilor, fie că încurajăm creativitatea și inovația prin produsele și experiențele pe care le creăm, facem acest lucru în slujba promisiunii mărcii noastre și cu convingerea că, atunci când îți pasă suficient, poți schimba lumea. 

Dorim să oferim momente speciale clienților noștri.

Despre Boles D'olor

Boles d'olor este o companie cu sediul în Barcelona, specializată în fabricarea de produse de parfumerie pentru casă. Înființată în 1977 de maestrul parfumier Eugeni Boix și de soția sa Helena Llebaria, aceștia au decis să își exprime creativitatea prin intermediul parfumurilor.

Boles d'Olor este un pionier în sectorul său. Încă de la începuturile sale, a câștigat cea mai înaltă reputație pentru dedicarea și pasiunea pentru parfumuri de înaltă calitate. De asemenea, face inovații continue în ceea ce privește aplicațiile revoluționare și decorative ale parfumului pentru casă, în special în aplicații de parfum pentru hârtie și țesături, rășini aromatice, difuzoare de parfum din trestie și multe alte produse de parfumare pentru casă.

Boles d'olor este condusă în continuare de Eugeni Boix, maestru parfumier; împreună cu echipa sa experimentată de tehnicieni și designeri profesioniști, își concentrează eforturile pentru a crea parfumuri noi și seducătoare, folosind întotdeauna cele mai bune materii prime din lume și revitalizând vechile metode tradiționale de fabricație cu cele mai recente tehnologii, pentru a asigura cea mai înaltă calitate a produselor.

Astăzi, la peste 40 de ani de la înființare, Boles d'Olor se găsește, inclusiv aici, în România, Felicis fiind distribuitor unic autorizat, prin Felicis Promotion.